Thursday, September 22

Menu majlis Hari Raya sekolah yang dah ditetapkan....wah wah wah


I tengok ni kat wall my friend di facebook. Amboiiii sekolah ni over la pulak. Dah tetapkan budak2 ikut darjah nak bawak apa yer....ada kawan kepada kawan i ni buat kelakar kata cikgu bawak apa? bawak tupperware nak tapau apa yang murid bawak....ngee....

Sekolah anak you alls bagaimana ye?. Sekolah anak i ikut sukati nak bawak apa. Selalu i akan tapau minuman Vitagen ke, Solivite ke untuk Dania. Siap2 asing 1 botol untuk Dania. Hehehe....

6 comments:

  1. selalu cikgu ikut suka suh bawak apa....biasanya cikgu kelas kutip duit RM3 utk main dishes..i bawa kek homemade jer :)

    ReplyDelete
  2. @::NureeN:: jom join tapi kena bawak makanan yer..hehehhe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails