Tuesday, September 13

Utusan Malaysia dan Dania Yasmine

Ni masa Dania 4 tahun. Posing kat Taman Tasik Lembah Kiara Taman Tun. Ce tanya Ayu mesti dia tahu...hehehe. Tengok lah tajuknya.....tak boleh blah kan? Bukan apa masa ni Dania sangat sporting. Gambar baju orange tu, Dania siap tanya photographer macam ni ke? I pun terkejut pertanyaan dari 4 tahun okay....

Kali ni dengan baju dress. Semua baju ni koleksi sendiri....

 Photography session kat kedai di Putra Heights. Masa ni photographer berumur jadi main ambik gambar je dan takde idea2 yang menarik. Ini yang wartawan bagitau i yer....tajuk si comel petah bercerita sebab Dania sibuk bercerita ngan wartawan. Masa ni Dania sangat peramah. Umur Dania 5 tahun

 Cover page untuk MODE....page dalamnya yang si comel petah bercerita


Kali ni kisah Dania dalam Utusan Malaysia pulak. I nak buat diary for her. Bila tengok bila dah besar nanti, at least dia dapat tengok dia pernah juga masuk paper....hehehe...kenangan terindah. 

Masa kat Tasik di Taman Lembah Kiara tu, i bawak 2 set baju. 1 set baju jeans. 1 set baju gaun. I bawak anak sedara i Sofiah lagi. Jadinya disebabkan Dania bawak baju banyak, dia feature dalam Utusan sebanyak 2 kali. Baju gaun dan baju jeans. Manakala anak saudara i sofiah pun masuk sekali dalam segmen mode tu. Jadinya sekali ambik gambar Dania dan Sofiah pada pagi tu dan masuk dalam Utusan Malaysia 3 hari yang berlainan.

Masa umur Dania 5 tahun dapat peluang lagi. Kali ni bersiaran dari kedai di Putra Heights. Photographer tunggu pencen ditugaskan kali ni so angle statik je. Hehehe....ni kata wartawan okay....Masa ni Dania agak malu2 compare dengan masa photographer shot umur 4 tahun....takde la tanya macam ni ke?. Cuma peramah bercerita bila wartawan tanya....



****gambar kat utusan kat atas tu pun bila tunjuk kat Dania, dia kata eh sape tu?.....

7 comments:

  1. sungguh comel model cilik ni....hehehehe

    ReplyDelete
  2. she is beautiful dear... alhamdullilah.. :)

    ReplyDelete
  3. mmg bagaikan model..cantik n chumell sgt..
    of coz la kenangan terindah buat dania..harus simpan untuk dia..

    ReplyDelete
  4. wow model lah. lagipun memang lah , dia sangat comel mehehe

    ReplyDelete
  5. memang comel macam puterii..!! ni kena framekan keratan akhbar nih.. jgn sampai rosakk.. kenangan tuhhhh

    ReplyDelete
  6. comelnyer Dania!!! love her pose.. anak u memang peramah betul.. ni sure mak dia yang drill ni .. but how is she now?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails