Tuesday, September 6

Hotel Seri Malaysia Ipoh

Hotel Seri Malaysia ni terletak kat Jalan Sturrock. Betul2 kat belakang lumba kuda. So ada sedikit bau kuda. Masa nak pergi tu i ikut GPS Papago. GPS Papago exit ke Simpang Pulai. Kereta my bro Aizat, Ema dan Eja masuk exit Batu Gajah. Menyebabkan they alls stuck dalam traffic jam jalan dalam gara gara ikut kete Ema yang guna GPS Garmin. Dalam konvoi ni Ema ditugaskan untuk lead the way. Bila nak mengikut Ema masuk exit Batu Gajah, my hubby dah terlepas simpang jadinya kami ikut GPS kami la. Ternyata lagi ok kalau ikut exit Simpang Pulai. Kalau exit Batu Gajah, kena ikut je belakang kereta sebab 1 lane. Pastu banyak no traffic light yer... Manakala i siap tiba dulu di Hotel dengan jayanya. Siap2 solat, mandi dan tidur. Dalam pada tu pukul 4pm we alls semua bertolak ke rumah kakak arwah papa di Rapat Setia.   

Hotel Seri Malaysia ni 2 bintang aje. Just nice la. 2 tingkat tapi takde lif jadinya kalau ada orang berumur kena request bilik bawah. Ada jugak swimming pool. Antara budget hotel di Ipoh ni. Dah tentu makanannya dijamin halal sebab hotel ni kepunyaan bumiputera. Ramai jugak orang kat hotel ni. I tidur 2 malam sebab nak melawat my friend Jona dengan babynya dan kak Jas dengan babiesnya. Kembar 4 you alls. Ada masuk paper Utusan Malaysia.  

Sofiah nangis2 sebab lapar nak breakfast. Umminya sibuk dengan baby Adam jadinya ikut la we alls breakfast dulu. See kak Dania pegang tangan adik Adlina dan Sofiah...Mereka ni beza 2 tahun...

Me and Zharif

My favourite photo.....cousinly love

Bergambar di kolam ikan Seri Malaysia

Dania dengan bantal angry bird dalam bilik hotel

Depan hotel Seri Malaysia

Tempat baca paper kat luar hotel

Tempat makan breakfast

3 comments:

  1. i tak sempat tido hotel...tapi sempat masuk gua heheheheh

    ReplyDelete
  2. @AyuArjuna BiGoshh makhaihhhhh gua tempurung ke? serem la i nak masuk ayu...

    ReplyDelete
  3. zharif hensem tu hehhe
    dh lama me tak tido hotel ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails