Monday, September 5

My friend's sis Kak Jasmina sangat lucky

Taken from LINK

Mula2 i dapat tahu dari my friend Jona, kakaknya Jasmina mengandung sorang baby. Anak sulung baya Dania, 7 tahun. Lepas tu tup tup dapat tahu dari my friend Jona, dalam perut ada 4. Paling best sebab 2 lelaki dan 2 perempuan. Kak Jasmina ni buat treatment demi untuk mendapatkan zuriat kedua. Rasanya ada 2 bibik ni. Kalau 1 bibik, jenuh tu nak menjaga 4 babies sekaligus. Untuk info selanjutnya klik LINK. Kalau dah rezeki tu tak kemana....

10 comments:

  1. rezeki skali 4..mmg best...mcm adik kita pn dpt kembar sepasang

    ReplyDelete
  2. @mama tisya

    wow me suka kembar tapi takde genetik kembar :-)

    ReplyDelete
  3. beshnya--tapi kos raising bb ni sgt tinggi kalau kat KL :)

    ReplyDelete
  4. wahhh memang rezeki betul kembar 4 ni.alhamdulillah...rezeki rezeki..

    ReplyDelete
  5. KAGUMNYA.. INILAH DIA KUASA ALLAH.. SUBHANNALLAH.

    ReplyDelete
  6. salam aidilfitri..!!

    Wah untungnya.. package sekali pregnant keluar 2 pasang teruss..!!

    ReplyDelete
  7. rezeki Allah..sweet sgt dpt kembar 2 pasang..=)

    ReplyDelete
  8. rezeki tu.. mira pun harap ade miracle untuk kite pulak lepas ni kan..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails