Friday, February 12

Stage Make up

 
RM135

RM50


RM45

 

 

Make up stage yang i tolong ambikkan untuk kawan i kat ACP Mags. Cantik tak???....kawan i Suzi Fadhilah ni menang barangan Stage worth RM300+++.....selain tu ader complimentary beauty makeover worth RM80...

7 comments:

  1. suzie...ari tu pun I tolong amik barang stage...suzz dah jadi duta produk Stage la ni..hehe

    ReplyDelete
  2. Ayu...i telan je air liur tengok barang stage ni sebab org punyer....hahahahha...kalau sendiri punyer...dah lama serangggggg!!!!!! nasib la i ni jenis make up setahun sekali...kah kah....

    ReplyDelete
  3. kak ezna leh jadi make up artis dah laa pasni hihi..smlm jess ACP mag kol masa akak g amik tu..sajer nk verify kot..dia siap ckp akak dtg with ur doter...

    ReplyDelete
  4. Oh yer?....dia kata bila dah bagi Stage tu...dia macam was was....tak pulak dia kata nak call cik wa...dia kata nak verify ngan boss dier...muka dia confuse jer bila akak ambik hadiah....

    ReplyDelete
  5. hihi..tu laa...bila jess tu kol terus cikwa ckp nama akak...agaknyer Jess tu staff baru kot

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails