Friday, February 5

Pemenang Contest Saat Manis Si Manja Blog My Small World Tahun 2010

Juri dengan sebulat suara telah memilih yang terbaik dari yang terbaik dan yang telah menyentuh hati para juri. Ummi Dania Yasmine dengan berbesar hati menambah bilangan pemenang berdasarkan banyak gambar-gambar yang berkualiti dan menyentuh hati yang dipertandingkan. Akan ada 3 Pemenang kategori Si Manja Gegirl, 3 Pemenang Si Manja Boboy dan 1 Pemenang Khas Juri. 
  ***para pemenang diharap dapat menghantar butiran seperti nama, alamat, no tel untuk dihubungi dan alamat email ke roseqisteena@yahoo.com untuk tujuan penghantaran hadiah. Pemenang voucher dari Bookoo N Such, voucher akan dihantar ke alamat email anda!!... 

Senarai pemenang 

==========================
==================
===========
=====
=

PEMENANG HADIAH UTAMA

  
Pemenang Pertama Si Manja Gegirl 
Nadra Farissa
I Just Love Birthdays!! I am 2 today!!




Pemenang Pertama Si Manja Boboy
Muhammad Emir Rasyid bin Emran
Run and Having Fun in Tokyo Land :)

PEMENANG HADIAH SAGUHATI


 Pemenang Saguhati Si Manja Gegirl
 Asya Atiqah
Saat Manis Asya dan sepupunya Alyssa bercuti di kampung dan bermain di tepi pantai.. ~Syoooookkknyeerrrr~

 

Pemenang Saguhati Si Manja Gegirl
Damia Ayyunie bt. Khairuddin
Inilah kali pertama Ayyunie exposed dengan pantai......


 


Pemenang Saguhati Si Manja Boboy
Saat manis Aazad bersama Papa di Taman



Pemenang Saguhati Si Manja Boboy
Shafiq Nazhan aka baby SN
Baby SN enjoy his first experience with SNow

PEMENANG KHAS JURI

=======================
=============
=======
=

Dimenangi oleh Ayu Rafikah Mohd Amin. kerana pantunmu menambat hati juri.....


Pemenang Khas Juri
Akid Zulqarnain bin Zulhazmi
 Pertama kali membawa Akid bercuti ke Pulau Kapas, Terengganu......

 Salam Ezna aka Ibu Dania,


Saat manis Si Manja,
Begitu banyak tidak dikira,
Hendak berkongsi sesama blogger,
Kerana ianya pengalaman istimewa.


Ibu Dania bermurah hati,
menganjurkan peraduan menarik sekali,
Marilah reramai kita sertai,
nak tahu lebih lanjut sila KLIK link ini!


***Pemenang Saguhati akan menerima 1 Saputangan Enchanted atau Dora The Explorer (pemilihan secara rawak) bagi kategori Si Manja Gegirl + RM5 Voucher pembelian dari butik online Bookoo N Such (http://bookoonsuch.blogspot.com)

 
***dan Thomas & Friends atau Barney (pemilihan secara rawak) bagi Si Manja Boboy + RM5 Voucher pembelian dari butik online Bookoo N Such (http://bookoonsuch.blogspot.com)


Pemenang Khas Juri pula akan memenangi 1 set Cadar Aussino Kids

 

TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANG....!!!!!! 

dan tunggu kehadiran contest akan datang dari blog ini sempena follower blog My Small World mencecah seramai 100 orang. Mungkin contest gambar si manja lagi sebab suka tengok gambar budak2 ni....rasa tenang jer..... :-) :-) :-)




15 comments:

  1. Alhamdulillah Emir menang!! yeay!! nanti ibu dia bagi alamat yer.. terima kasih semua

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada semua pemenang!!

    ReplyDelete
  3. congrats to all winner!! so chumels semua!!

    ReplyDelete
  4. yea yea...dpt saguhati pun jadi lah. nanti baby SN leh bergaya dengan handkerchief thomas & friends ;) tenkiu *wink wink*

    ReplyDelete
  5. congrats to all winner..wlaupun baby awish tak menang tapi seronok sangat dapat masuk contest nie ngan kenal2 ngan blogger

    ReplyDelete
  6. TQ kepada organizer and all of the juries sebab memilih babynadra aka Farissa sebagai pemenang hadiah utama!!

    ReplyDelete
  7. Alhamdullilah Aazad menang jg! :)

    mmg suka tgk pict yg menang no.1 tu...

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah......ayyunie dapat saguhati pun dah syukur....thanks juries....

    will email you later...

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah...terima kasih..daun keladi...hehe..hehe...

    semua penyertaan memang hebat...tahniah juga kepada pemenang yang lain....

    ReplyDelete
  10. Ye...kepada Pn. Ayu Arjuna, berpantun-lah selalu yer.... :-)

    ReplyDelete
  11. Tahniah Semua - bagi pihak para juri dan penganjur!!!! :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails