Friday, February 19

Balik kg Part 2 - 15 Feb - 16 Feb 2010

Malam sebelum bertolak ke KL, kami singgah Bandar S.P. (Sg. Petani). Cadang nak makan Radix Fried Chicken. Uihh masuk tanya counter, dah nak tutup pukul 11pm dah. Ler...hubby tersalah info. Kawan hubby kata Radix buka 24 jam. Ehm.....Tiba kat kaunter, hanya tapau je boleh jadinyer kami 


Order ni.....


Tapi, kami juga dapat ni 

dan ni 

 

 

Kebetulan ada Pak Haji selepas kami nak order tapi disebabkan tak boleh makan kat situ, Pak Haji tu kata cancel. Disebabkan cancel, kami pulak yang di'offer' lebihan ayam dan nugget tuh. Kalau anda ditawarkan barang free....tolak tak?....hihihihi... :-) Inilah yang dinamakan rezeki jangan ditolak....

Kami makan kat dalam kereta je. What to do sebab dah lapar sesangatnyer......:-) Selepas tu baru bertolak ke KL. Jalan punyerlah smooth sampai KL berbanding masa kami balik tu jam giler.....Tiba rumah dalam pukul 4.00am the next morning. Lepas Subuh, ayah and Dania sambung tidur while ummi sibuk meninjau2 blog, facebook dan surf internet....hehehhehe.....Selepas shift yang tidur terjaga, my turn pulak tidur.....zzzzzzz............


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails