Saturday, February 27

1 Malaysia 1 Halal di Masjid Negara - 26 Feb 2010


I jadi fans 1Malaysia1Halal ni ler...dan jika 5 orang kawan jadi fans 1Malaysia 1Halal, dapat goodie bag yang bernilai RM100 barangan halal dengan harga RM1 jer....Disebabkan Ayu Rafikah baik punyer follow up jadinyer i terus jadi fans and hantar invitation kat kengkawan semua...(^o^) Alhamdulilah i antara 188 orang penerima goodie bag yang bernilai RM100 nih. Gerai ni lah i serbu dulu. Ni lah antara barangannyer....

  Sardin pun ader oh.....Semua produk ni kena bayar RM1 jer....

Masa gi 1Malaysia 1Halal kat Masjid Negara, i terserempak dengan Farah Adeeba TV9 nih kat booth Najjah. Farrah kata booth kawannyer and cakap ler Dania yang jadi model cilik masa salah satu segmen ngan butik Sarakids kat Nasi Lemak Kopi O TV9, di mana Farah ni ler pengacaranyer. Dania still remember Aunty Farah.....

 
 Cantik Farah ni. Farah kata dia comot hari ni...Ishhhh cantik kan?....

Pastu ke booth Maizawati psttt....psttt......ex Akhil Hayy tuh....cantik orangnyer. I kata lah sape sape yang berkenaan ler amatlah ruginyer.....Maiza kata yang lepas lepaslah....yer betul tu.....Lagipun orangnyer cantik. Sape yang tak nak kan....

  
Maiza yang pakai jubah tu. Setuju tak memang cantik kan???....Maiza....i nak tumpang ambik gambar jer tak nak beli barang pun boleh ek?.....hihihi

  
 Dania dengan egg dinasour????

 
 Ni ler Crispy Limited Edition tabung telur dinasour tu...RM20.....

  
 Jalan2 perut lapar pulak jadi beli lar kuih kat sini. Tanpa was was.....

  
 Lepas tu singgah pulak beli air jambu asam boi kat brader nih. Panas2 gini amatlah best....


Wah telur Dania dah hatch.....Ni limited edition Crispy dengan tabung telur dinasour.....and ada Choc Crispy. Dania lar cakap telur dia dah hatch....tapi Dania kata ni dragon tapi dragon ni takder wings la ummi....

     
Ni antara free gift kalau beli Choc Crispy with Dinasour's Egg 

Jalan punyer jalan singgah booth Ana Muslim kat bawah tu.....beli lagi....Kali ni i beli T-Shirt untuk Dania. I rasa cute jer gambar budak tu pakai tudung....


T Shirt Dania beli kat booth Ana Muslim

Masa tengah tunggu ayah ambik kereta sebab hujan tetiba turun.....me and Dania tumpang tunggu kat bawah khemah booth Baba's. I sambar pulak serbuk cili 1 dan 2 paket serbuk kari...Pulak.....hihihi.....ambik kesempatan giteww.....pastu bila ayah datang terus la bergegas masuk kereta......

6 comments:

  1. Sara, kebetulan masa akak pegi x ramai org jadinyer smooth je lar jalan2 kat sini. Kalau Jom Heboh....tak sanggup akak berhimpit himpit, berpanas panas, beratur panjang nak beli barang huh.....

    ReplyDelete
  2. bestnye. Farah Adeeba tu my ex-schoolmate n my ex-dormate. dah lama tak jumpa dia. Masa sekolah tu dia jaguh sukan.

    ReplyDelete
  3. Temp Housewife : Ye ker?....cantiknyer dier...terer sukan wahhh.....

    ReplyDelete
  4. fara deeba memang baik n best...dia pernah jadi lecturer cfs dept law sekejap...:)

    ReplyDelete
  5. Ayu yer ker?
    Ramaiyg kenal dier....tapi very lovely, sweet and sopan sangat!!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails