Tuesday, February 16

The Honeybunch Giveaway Best Birthday Ever

Hanz and hubby mengadakan Giveaway sempena ulangtahun kelahiran anak sulung mereka yang ke 6.For more info, kenalah click :-

Sponsor2 giveaway ni terdiri daripada :-

 

  

  

  

 


  

Jadinyer, saya memilih gambar ini :- 

 
(Birthday girl yang kanan sekali tengah duduk serba pink)

Birthday disambut di Pizza Hut Taman Tun Dr Ismail, K.L.
Nama anak : Dania Yasmine Binti Hasbullah
Tarikh Lahir : 7 / 11 / 2004
Bila sambutan birthday : 7 / 11 / 2009 masa Dania 5 Tahun


Birthday puteri kami ni diadakan secara sederhana sahaja di Pizza Hut bersama keluarga tercinta. Saya dan suami mengadakan majlis sederhana ini dengan wang yang saya menangi dari Peraduan Rumah Terbuka Aidilfitri Bersama BOH dan TV3. Saya mendapat tempat kedua. Kebetulan, majlis ini diadakan pada bulan 11 dan pada bulan 12 tahun yang sama kami akan melawat negara China iaitu di Beijing jadi duit yang ada terpaksa kami berjimat cermat. Menariknya percutian kami ke Beijing juga kerana saya telah memenangi pakej percutian dari peraduan Johnson & Johnson. Kek yang telah Dania pilih merupakan kek baby tengah tidur dari Secret Recipe. Memandangkan Dania tiada adik lagi, jadinyer mungkin itu 'hint' Dania. Hehehehehehe................dalam gambar, jelas terpancar kegembiraan sambutan Birthday Dania tapi rasanyer yang tua2 je yang over. 'Birthday Girl' selamba jer. Paling best sebab kami conquer 1st Floor Pizza Hut pada malam tersebut. Luas jugak 1st Floor tu. Tapi, bukan senang nak book Pizza Hut ni tawww....jenuh i deal ngan ramai orang......2-3 kali jugaklah i ulang alik ke Pizza Hut nih....ishhh very the tak efficient-nyer. Masa nak pasang lagu, cd radio pulak buat hal jadinyer abang pizza sambung dengan MP3 telefonnyer jadi terkeluarlah lagu Glory Glory Man United......haaa??? Layan je lah ye Dania..... tapi alhamdulilah semuanyer berjalan lancar.....Birthday Girl pun dapat banyak hadiah!!!!


Birthday Girl Happy sekali,
Gelak tawa menghiasi suasana malam hari,
Pizza dan juadah lain banyak tak terperi,
Aiskrim vanilla, chocolate dan juga strawberry,
Sekali cuba pasti nak lagi,
Moga berjumpa di lain kali,
Adik-adikku kalau nak buat party,
Jemputlah family kak ena ni....



1 comment:

  1. Salam Ummi Dania. Thanks join my giveaway. Good luck!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails