Thursday, February 25

Sweet Invitation

Masa i gi school Dania tadi, programme coordinator tu pass this invitation card to Dania and cakap I know you want to go kat i....i pun confuse sekejap....then bila tengok card baru i tau.....


I dapat invitation Parti Harijadi Dwi. (^o^). Dwi ni puteri ke 2 kepada Aaron Aziz dan Diyana Halik. Thanks Diyana sebab jemput. Actually terkejut jugak sebab this year kelas anak2 Diyana ni pagi dan Dania petang jadi tak pernah terserempak dengan they all. Even Aaron Aziz pun tak pernah except for last year. Last year adalah jugak bertanya khabar.....Nampak sweet jer gambar kat bawah tuh....alah yang kenal i tuh Diyana, Aaron's wife......(^o^)...Alahai theme fashionista la plak...Dania pakai jer baju apa yang ader yer.....ada manicure yang best tuh....very the unique kan?.....Kalau banyak RM macam2 leh buat......

Aaron Aziz dan Diyana Halik

Aaron Aziz ni  duta Astro, duta Loreal for Men and acting in few dramas and movies. I paling suka watak Aaron dalam Cinta Gila Astro. Bercinta ngan Rita Rudaini.......(dalam drama jer...)

Ni gambar dulu i ngan Aaron and his son....mak mertua Aaron dok jeling2 tuh...hihihi (sporting u!!!)

4 comments:

  1. what i like about aaron aziz, dah la handsome fatherly pulak tu and nampsak sayang betuii ngab bini dia.. tak banyak artis kat mesia macam tu ..

    go fashionable babes!!

    ReplyDelete
  2. Em's : Kalau u perasanlah kan....gambar Aaron ngan i tuh, dia tarik anak dier bergambar sama. So kami tak bergambar berdua lar....Kira Aaron ni friendly jugak, wife dier jangan cakaplah....very the friendly one....(^O^)

    ReplyDelete
  3. bestnye dpt attend bday party ni...amik pic byk2 yer nanti ezz :p

    ReplyDelete
  4. Suzz, i will....adik i cakap kot2 ada Erra (Erra pun duta Astro sama ngan Aaron)....hihihi....just excited nak tgk cara celebrity ni sambut bday anak. Lagipun i tak pernah attend bday dalam kids playground....I'm sure Dania sure excited...Dania cakap kat i ummi, dania nak buat bday dania kat Kidz Sports & Gym....makkkk aii....kalau buat pun kena panggil sikit jer orang....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails