Nuff

Pemenang ke 4 Saat2 Terindah Ibu dan Ayah bersama Si Manja dan Parcel dah tiba....

Huhuhu....i salah seorang pemenang contest
'SAAT-SAAT TERINDAH IBU & AYAH BERSAMA SI MANJA'


Gambar yang dipertaruhkan?
Gambar me and Family ke Beijing......

 

Terima kasih kerana pilih i sebagai pemenang ke 4.... 

tengah update blog ni...tok tok tok (posmen ketuk pintu).....
Jeng Jeng Jeng i dapat parcel....



Dan......hadiah i menang dari Bali pun dah tiba...Yoohoo....credit kepada Mama Zara di
yang menganjurkan Your Best Vacation Moment Contest 


i dapat Lukisan bunga....wow love it!!!



i dapat small handbag...boleh la i bawak shopping....


dan i dapat Fridge Magnet
....all the way from Bali....kelam kabut Dania letak kat Fridge...hahahahha

Alhamdulilah...mungkin jugak i boleh anjurkan contest dan beli hadiah2 dari Gold Coast Australia end of this year.....ehmmmm ......maybe....

Comments

  1. aiseh..terkoyak jugak rupenye parcel tuh..gara2 mama Zara yg tersgt 'kreatif' membungkus hadiah..hehe

    ezna..lehla pasni u anjur plak contest sempena percutian gold coast tu..konpem sy jadik salah sorang peserta..=p

    ReplyDelete
  2. best best...paling suke beg comey itu...

    ReplyDelete
  3. tahniah kak ezna..
    wat la contest lagi..best nak join..hehe

    ReplyDelete
  4. congrats ezz!! sweet sgt hadiahnyer!

    ReplyDelete
  5. Lily : eh bukan posmen yang koyakkan ke?....kot2 nak tgk apa benda kat dalam tu ker....

    Ayu : Beg tu amatlah comey nyer....hihihi

    Sara : Ye insyaalah akan datang mungkin dalam masa terdekat nih...hihi....

    Leily : Thanks yer..... :-)

    ReplyDelete

Post a Comment

Translate

Popular Posts