Monday, February 8

Pemenang ke 4 Saat2 Terindah Ibu dan Ayah bersama Si Manja dan Parcel dah tiba....

Huhuhu....i salah seorang pemenang contest
'SAAT-SAAT TERINDAH IBU & AYAH BERSAMA SI MANJA'


Gambar yang dipertaruhkan?
Gambar me and Family ke Beijing......

 

Terima kasih kerana pilih i sebagai pemenang ke 4.... 

tengah update blog ni...tok tok tok (posmen ketuk pintu).....
Jeng Jeng Jeng i dapat parcel....



Dan......hadiah i menang dari Bali pun dah tiba...Yoohoo....credit kepada Mama Zara di
yang menganjurkan Your Best Vacation Moment Contest 


i dapat Lukisan bunga....wow love it!!!



i dapat small handbag...boleh la i bawak shopping....


dan i dapat Fridge Magnet
....all the way from Bali....kelam kabut Dania letak kat Fridge...hahahahha

Alhamdulilah...mungkin jugak i boleh anjurkan contest dan beli hadiah2 dari Gold Coast Australia end of this year.....ehmmmm ......maybe....

8 comments:

  1. aiseh..terkoyak jugak rupenye parcel tuh..gara2 mama Zara yg tersgt 'kreatif' membungkus hadiah..hehe

    ezna..lehla pasni u anjur plak contest sempena percutian gold coast tu..konpem sy jadik salah sorang peserta..=p

    ReplyDelete
  2. best best...paling suke beg comey itu...

    ReplyDelete
  3. tahniah kak ezna..
    wat la contest lagi..best nak join..hehe

    ReplyDelete
  4. congrats ezz!! sweet sgt hadiahnyer!

    ReplyDelete
  5. Lily : eh bukan posmen yang koyakkan ke?....kot2 nak tgk apa benda kat dalam tu ker....

    Ayu : Beg tu amatlah comey nyer....hihihi

    Sara : Ye insyaalah akan datang mungkin dalam masa terdekat nih...hihi....

    Leily : Thanks yer..... :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails