Tuesday, February 2

Foto2 si manja yang mengambil bahagian dalam Contest Saat Manis Si Manja pada tahun 2010


Inilah barisan peserta contest saat manis si manja. Kalau ada yang tertinggal sila tinggalkan komen ya. SEBELUM hari khamis 4 Februari 2010....Banyak gambar yang menyentuh hati i.....geram2 tengok gambar si manja yang comel2 nih.....rasa nak cubit2 jer.... 

 
 

 

 



 

Ada yang menyentuh naluri keibuan anda?......kita tunggu dan lihat si manja mana yang bakal memenangi cadar Aussino Disney Princess dan Mickey Mouse.......yang pastinya mungkinkah ada KEJUTAN????....tunggu........ :-) 

Kategori Si Manja Boy

1. http://shaparin.blogspot.com/2010/01/contest-saat-manis-si-manja.html

2. http://beezee2shop.blogspot.com/2010/01/contest-saat-manis-si-manja.html

3. http://spiderlily-zaidah.blogspot.com/2010/01/contest-saat-manis-si-manja.html

4. http://ibuayu.blogspot.com/2010/01/contest-saat-manis-si-manja.html

5. http://bukhairiah.blogspot.com/2010/01/contest-saat-manis-si-manja.html

6. http://seindahbayu.blogspot.com/2010/01/saat-manis-si-manja.html

7. http://munirah-khairuddin.blogspot.com/2010/01/contest-saat-manis-si-manja.html

8. http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2010/01/saat-manis-si-manja.html





Kategori Si Manja Girl











29. http://normazaraq.blogspot.com/2010/01/saat-manis-si-manja.html 

42. http://ibuayahdamia.blogspot.com/2010/01/contest-saat-manis-si-manja.html 


44. http://along-nidar.blogspot.com/2010/01/contest-saat-manis-si-manja.html

45. http://mamanuyin.blogspot.com/2010/02/contest-saat-manis-si-manja.html 


47. http://littlestoryfromlittlefamily.blogspot.com/2010/01/contest-saat-manis-si-manja.html











27 comments:

  1. Salam awak,

    Gambar saya ada.. tpi link takde... add my link ya..v :D

    http://zarasofea.blogspot.com/2010/01/contest-saat-manis-si-manja.html

    ReplyDelete
  2. morning..
    meriahnyeee..comey2..
    rasa nak cepat tawen je..hehe

    ReplyDelete
  3. Ye Sara...masuk la cepat2 club ibu ibu nih....comel kan?.....akak pun geram tgk!!!

    ReplyDelete
  4. yezzzaaa... asya ada dlm list.. tq..tq

    ReplyDelete
  5. ooo...chumel2 sumer....
    gambar my batrice pun ada tu..
    tp link utk penyertaan xde lah plak...

    http://littlestoryfromlittlefamily.blogspot.com/2010/01/contest-saat-manis-si-manja.html

    ReplyDelete
  6. syiok tgk... kalolah anak2 ku esok seceria n sebahagia gini selamanyer... alhamdulillah.... cumil2 sungguh...

    gd luck si cilik semua.... mmmmuahhh

    aerish ader dlm list... :)

    ReplyDelete
  7. kepada yg takder dalam list....silalah komen yer...maklumlah takut i tertinggal mana2 penyertaan....hihihi....comel sungguh!!!!

    ReplyDelete
  8. salam Ummi Dania Yasmine
    link saya ada dlm list, tapi gambarnya tak de.
    tapi saya dah emailkan.
    terima kasih

    ReplyDelete
  9. hi....i dpt email tpi u cut n paste...pun x dpt view....u email gmbr jer kat roseqisteena@yahoo.com yer......

    ReplyDelete
  10. gambar mybaby Cira ada dalam list.. thanks!

    ReplyDelete
  11. salam Ummi Dania Yasmine
    link saya ada dlm list no 27, tapi gambarnya tak de.

    ReplyDelete
  12. good luck semua..ian dah ada dalam list!!!

    ReplyDelete
  13. akak..gambar saya akak slh letak la..sy dah email gambo mcm yg akak mntk tu..

    http://blog-mizz-siha.blogspot.com/2010/01/saat-manis-si-manja.html

    nie link nye..
    xtau knape xleh tgk lak..copay paste link tu br leh tgk..

    ReplyDelete
  14. siha....dah diperbetulkan...sorry eh....ter-mix up nih....good luck yer....

    ReplyDelete
  15. good luck to all contestents. My princess's photo is there and the link is also there. thanks.

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. Ummi Links ada tp gmbar xde pun.Kotegori simanja girl no 21..umi klik je kat links saya tu nnti kuar photo tu ummi save picture tu..saya htr guna email nak attach file tu punya la lama sampai 1 hari xgak dpt send kat u..

    ReplyDelete
  19. alahai ye ke....jap ehhh...takut link tu x dpt tgk photo si manja u jer....

    ReplyDelete
  20. tq Ummi Dania Yasmine,
    foto anak2 saya dah ditepek dlm senarai...
    hehe...

    ReplyDelete
  21. oh...happy yer naimatul....i pun happy sebab dapat tepek gambar tuh.....phewwww akhirnyer...:-) problem solved...

    ReplyDelete
  22. SALAM.SAYA UMMU AMEEN YG XLEH NAK VIEW GAMBAR TU, SAYA DAH EMEL....TQVM.

    ReplyDelete
  23. Salam..

    Gambar Anis dan link ada dalam list... thanks ye :)

    ReplyDelete
  24. k Ummi saya dah kecikan pic tu...cuba try tgk leh x...
    http://adynorkasih.blogspot.com/2010/01/contest-saat-manis-si-manja.html

    ReplyDelete
  25. Semua yang tak leh view semua email. Ada la 2-3-4 orang jugaklah....so far i boleh tengok gambar dalam email. Dalam blog tak boleh pulak....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails