Monday, February 22

Biarkan Dania eksplorasi dunianyer......20 Feb 2010

Selepas aktiviti playgroup kat Sarakids.....kami pun makan kat D Utara deret kedai yang sama dengan Sarakids jugak. 

Kuah Pilihan Dania dah tentu apa2 kuah berwarna kuning. Yang ni kuah masak lemak tempoyak....


Ni pulak lauk pilihan ayah


Ummi pilih yang ni pulak....


Selepas tu, kami ke Klang sebab ayah nak survey motor kat Kapar Motor.....kat sini bayaran pendahuluannyer amat rendah....


Kalau nak tau...motor ni lah ayah dok ulang alik pergi kerja.....

Skuter...macam Lagak A Mahmud ler....hihihi...klasik gitewww....

On the way back, kami singgah ke Kompleks PKNS nak beli minuman herba.....dah tu singgah Seksyen 3 minum2 kat mamak dulu...aktiviti wajib setelah penat berjalan.....mamak...mamak.....and mamak.....

Dania syok makan capati share dengan ayah. Ummi makan sikit jer....tak lalu la musim panas ni...tak berselera nak makan...minum lajuuuuu jer....

Kami pun singgah Taman Tasik Shah Alam....

Cantik kan?...Pemandangan Masjid Shah Alam.....dan tepi tasik...

 
 Dania bergayut kat sini....


Ni Dania pose kat dalam replika bot tepi tasik....



Dania dengan salah satu permainan kat situ....

Fuhhh masa nak snap gambar tu i punyerlah berkejar kejaran dengan Dania.....fuhhh bikin pancit jer....penat uuu....sebabnyer tenaga kanak2 ni banyak jadinyer kita yang dah berumur ni (^o^) kenalah ada energy bila berdepan dengan kanak2....berpeluh jugaklah i nyer....wonder photographer untuk kids ni macam Zubye dan Daniel Zain tuh.....uihhh badan kena fit tuh.....Cakap pasal photographer nih...can't wait for my next photo session with Zubye Eyes Of Grace....i memang Zubye's fan sejak dulu sebab gambar Zubye sumernyer SUPERB!!!!!!....huye huye huye.....

2 comments:

  1. wah..bestnyer photoshoot dgn zubye! bila tu ezz? utk special event ke?

    ReplyDelete
  2. Kebetulan suzz, Zubye bagi package murah bulan Mac ni untuk EOG Fan. Limited slots jer. I pun cepat2 ler....sebab I tau mesti macam goreng pisang panas jadi...i plan nak buat tema birthday. Sebab birthday hubby bulan Mac. Maybe buat dekat Taman Botani kat Putrajaya. Tak sabar pulak sebab i suka tengok headers u tu....family photoshoot....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails