Wednesday, February 24

Rasta Taman Tun 20 Feb 2010

Pada 20 Feb 2010 yang lepas, kami satu family sempat la pergi makan kat Rasta setelah pagi - petang ader je aktiviti....

Burger ni simple jer tapi beef patty ni sedap rasanyer....


 
Nasi ayam pun sedap sangat. Ni Dania punyer. Ayamnyer digoreng terlebih dahulu. Tukang ambik order tanya tak nak ayam rostet (sebutan untuk roasted) ke?.....nasib la i cepat pick up paham maksudnyer tuh.....(^o^) sup nyer ok rasanyer tapi i suka lagi sup My Mom's Chicken Rice Linda Onn sebab ada fish ball dalam sup nasi ayam.....Nyumm Nyumm....


Yang ni memang favourite i. Kuey Tiaw goreng. I mintak tak pedas punyer tapi nampaknyer tukang masak tak reti nak buat yang tak pedas. Kuey Tiaw ni pedas jugak.....ehmmmm tapi sedap.... 


Tu yang i suka pergi makan kat Rasta ni sebab banyak choice makanan seperti makanan arab ke, burger2, goreng2, waffle dengan ice cream, macaroni and cheese, fish and chips, makanan cina pun ada. Pokok pangkalnyer tepuk dada tanyalah selera....(^o^)


 
 





4 comments:

  1. hihihi...:-) Nanti dah balik Mesia qada' makan eh..... (^o^)

    ReplyDelete
  2. Memang membuatkan orang rasa lapar, lagi-lagi musim hujan nih.....

    ReplyDelete
  3. @CekikDarah

    Jom la mencekik kat sini cekik darah....:) ada few stall kita leh pilih....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails