Friday, November 8

Sederhana itu Indah ;-)

Semalam, me ada tempah cupcake untuk birthday Dania. Lepas je hantar Dania pergi Sekolah Kebangsaan me pun pick up cuppies kat Bandar Kinrara. Dania kata rasanya macam cupcake Wondermilk. :-)


Di tempat yang sama jugak me beli cream puff. 10 biji je me beli. Kengkonon nak suruh Dania share dengan kawan yang Dania baik kat Sekolah Kebangsaan. 


Ada juga majlis tahlil buat mama papa dan mak ayah mertua masa Maghrib kat surau. Hubby ada order kuih. Sepatutnya orang tu hantar kat surau pukul 8 malam. Aleh2 hubby call dia kata dia lupa so drag sampai pukul 9 malam. Akhirnya licin jugak kuih tu siap tapau bawak balik. Alhamdulilah. 

Hadiah Dania pun me tak beli lagi. Tunggu weekend ni. Dania kata bawak dia ke Kidzania pun dah macam hadiah dah. :-) Ada 2 tiket Kidzania yang me menang masa Oreo belum redeem lagi. Due date 15 November 2013 ni. 

2 comments:

Related Posts with Thumbnails