Monday, November 25

Dumex Mamil lancarkan kempen Give Me 5

Me dapat invitation ini. Cepat-cepat balas nak pergi. Paginya sibuk anugerah cemerlang kat sekolah kebangsaan Dania. Petang tu dalam 3pm terus ke The Curve. Pergi awal takpe. Knowing that kawasan The Curve tu memang jam.

Me tiba awal kat lokasi dalam 3.45pm. Kol 4.30pm baru event start. 


Lepak dulu kat sini sementara tunggu kaunter pendaftaran dibuka. 


Ada photobooth la kat sini. 


Dania ambik gambar dengan Azura Zainal deejay RedFM. :-) 


Bergambar dulu kat stage ni. 


Yeah Hi-5 sedang perform on stage. 

Dumex Mamil All n One dan rakan jenamanya Hi-5 kumpulan muzik kanak-kanak Australia pememenang anugerah mengajak semua kanak-kanak Malaysia untuk Give Me 5! Kempen pendidikan baru ini memperkenalkan cara baru untuk mendidik si kecil tentang kepentingan 5 kumpulan utama makanan dan sekarang ianya lebih menyeronokkan untuk mengambil karbohidrat, protin, tenusu, buah-buhan, sayur-sayuran, lemak dan minyak dalam jumlah yang betul. 




Mr Christiaan Uittenbosch, Marketing Manager, Danone Dumex (Malaysia) Sdn Bhd.  


Q&A bersama kumpulan Hi-5. I pun ada tanya umur Lauren Hi-5. Hehehehe....



Lauren dengan aksi push up.


Ada dance workshop juga. 




Bergambar ramai-ramai bersama kumpulan Hi-5. My Dania pun teruja. 




Hi-5, me and Dania


Our food dengan tema pemakanan sihat. :-)




Konsert Hi-5 yang dibawakan oleh Dumex Mamil All n One akan berlangsung pada Jumaat 27 Disember di KLPAC! 

Event yang sangat best ni membuatkan kanak-kanak teruja. Apatah lagi my Dania memang menonton Hi-5 ni kat Disney Junior walaupun dah 9 tahun, suka sangat menonton Disney Junior. Selain dapat beramah mesra bersama blogger :-) 

Ni gambar Stevie Hi-5. Dia pun join sekali sebab me panggil nak bye ajer tapi tetiba dia masuk lak. Hehehe. So photo ni dari Zety yer :-)


Dan....youtube juga dari Zety :-) ada la terselit Dania kat sini...... :-)

6 comments:

Related Posts with Thumbnails