Saturday, November 30

Warehouse sale Hush Puppies

Me pernah gi warehouse sale Hush Puppies kat kilang di Puchong. Kebetulan masa makan nasi lemak kat Seri Petaling, me nampak banner ada warehouse sale kat Hotel Seri Petaling. Terus kata kat hubby nak gi sale :-) Sale start kol 10am. Person in charge datang bukak pintu kol 10.20am. Haishhhh 20 minit lewat. Pintu bukak terus la me, Dania and hubby masuk.

Ni fresh from the oven punya photo ni. Baru tadi je me pergi warehouse sale Hush Puppies ni. Dania punya baju tidur yang berwarna lilac lengan panjang. Me cari yang takde lambang Hush Puppies sebab baju ni nanti nak gi ngaji dan seluar panjang warna electric blue. Harga baju tidur ni RM33 dan seluar ni RM35. Harga asal seluar ni RM119.90. 


Me jugak yang tak beli apa-apa. Semuanya Dania dan hubby punya. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails