Wednesday, November 20

Hari kanak-kanak

Ni citer kat Sekolah Kebangsaan Dania. Ada sambutan Hari Kanak-Kanak peringkat sekolah. 


Kanak-kanak semua di entertain oleh Mr Clown. Me tengok budak ni kena buli je dengan Mr Clown ni. Ish ish. 


Makcik dok sebelah me berdekah -dekah ketawa. Errr how come me tak ketawa pun. Not funny mar....


Persembahan 3 sekawan ni pun ader. 


Dania khusyuk ler tengok persembahan. Hari ni ibu bapa pun dijemput datang. 


Tarian gelek pun ada. Budak belah kanan tu comel sungguh. 


Kebetulan me malas nak tengok persembahan me gi kantin. Cikgu bahagian agih makanan bagi kat me sebab ada lebih food. Rezeki me la. Burger tu sekejap je me settlekan.....Ngeee....


2 comments:

  1. Azim dia takut dengan clown...hehehe

    ReplyDelete
  2. Haah, comel la budak tu.. but Dania pun comel.. rasa macam muka pun sama..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails