Saturday, November 9

Hi-5


Me dapat invites dari Dumex Mamil nak launch Give me 5 campaign bersama Hi-5 gruop popular dari Australia. Teruja juga nak join sebab Dania memang kenal Hi-5 ni. Siap tau nama setiap ahli ni dan mana ahli yang baru dan yang lama. So me dah email back dan dah dapat confirmation pun. Masalahnya cuma event ni hari last kat sekolah kebangsaan ehmmmm pon tak pon tak pon.....:-) Pepehal tengok la dulu err cam berat nak pergi jek...hehehe.

Siapa dapat invites dan dah dapat confirmation? Jom....

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails