Thursday, November 28

Arena sale

Ni photo Dania yang pakai baju mandi dari Al Amin Kids. Dulu kemain susah nak cari baju mandi muslimah untuk kids. Now banyak pilihan kat pasaran dah. Photo ni mukadimah ajer :-) cerita kat bawah ni.....


Ni ada sales baju mandi dan alatan exercise kat Bandar Sunway. Dekat ajer dengan sekolah swasta la Dania. My friend yang ajak singgah semalam. Baju mandi muslimah dewasa serendah RM150 dari harga asal RM300++ brand Arena, bermuda shorts bermula RM10 brand Arena. Ni worth it ni. Me beli 1. T-Shirt lengan pendek lelaki serendah RM15. Yang ni pun me ambik jugak. Tu je me rembat. Dengan tight budget ni. Ni je la yang me beli. Kalau nak gi sempat lagi. Until 2 Disember 2013. 

Taken from here

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails