Tuesday, April 17

Makan Time - Wondermilk Sandwiches

Jalan Jalan Cari Makan pada petang 14 April 2012, membawa kami ke Wondermilk di Damansara Utama. WM ni ada juga cawangan di Citta Mall dan Solaris Publika yer. Tujuan we alls ke sini sebab nak rasa sandwich Wondermilk yang my friend kata sedap tu. I kalau ke WM cuma nak makan cuppies yang sedap iteww ajer. Dania kalau nampak cuppies kat sini terus nak beli. So, ambik yang dalam kotak yang dah ready made bersama 1 Mr Beefsteak sandwich dan 1 Turkey Love Affairs. Sesaje nak merasa ayam belanda. Sandwich ni di datangkan dengan salad yer.Mula2 i cam takut2 nak order sebab takut tak sedap. Rupanya kena pulak ngan taste i lar.....

Rasa ayam belanda sedap jugak. Paling unik sebab diletakkan sepotong nenas dalam sandwich tu. Memang ngam rasanya. Sandwich selalunya roti tu tak dibakar kan. Di Wondermilk, roti sandwich tu dibakar dulu. Rasa rangup sangat. My friend bagitau Sloppiest Joe pun sedap. Sloppiest Joe tu i tak try lagi.   

Jom pilih nak makan apa

I box of WM Cuppies....36 cuppies untuk kami 3 beranak...Yay!!!

Unik je tin ni dijadikan nombor pesanan

Mr Beefsteak in the house yo....

Turkey Love Affairs

Close up sikit turkey dan nenas. Kombinasi yang not bad rasanya. Try lar...


*****Wahai En. Ifzan, i dah promote WM kat sini...agak2 pembaca blog i leh dapat rege discount x? Hehehe....

3 comments:

  1. meleleh ayaq lioq..tup ..tap..tup..tap...

    ReplyDelete
  2. tak pernah lg mkn kat sini..teringin gak...tapi mr hubby jenis tak suka mkn cuppies and sandwich..so kalau nak mkn, dia tak berapa nak ikut ler ni kalau me ajak pun..emm

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails