Thursday, April 5

Makan Time - Al Diafah di Sri Petaling

Teruja i bila hubby ajak makan kat Restoran Arab di Sri Petaling. Hubby first time pegi Restoran Al Diafah ni masa birthday pada 28 Mac baru2 ni. Secara kebetulan kawan my hubby belanja on his birthday kat Al Diafah. Masa kami pergi tu, i sangat teruja tengok hiasan yang lap lip giteww.....cantik sungguh restoran ni.

Kami order teh arab. Selain daripada teh arab, ada juga teh bunga raya dan teh bunga mawar. Hubby dan Dania kongsi makan nasi mandhi ayam tapi bagi i portion tu boleh share 3 orang tu. I makan sandwich tuna.  Terasa macam tak nak makan nasi, dessert pulak kami pilih puding karamel. Harga kat Al Diafah ni pun berpatutan. Nasi Mandhi ayam pun not bad jugak rasanya. 

Jom you alls try makan kat wal padang pasirun....Kalau nak tengok web Al Diafah click sini yer....


Menurut kata kawan hubby, bau kat dalam lif ni sebijik cam bau restoran Al Diafah kat Arab


Deco yang sangat cantik

Barangan perhiasan yang sangat indah

Teh Arab ni diminum dalam gelas kecil

Nasi Mandhi Ayam

Sandwich Tuna

Puding karamel

Pintu nak masuk Restoran

6 comments:

  1. wahhhhhhhhhh nampak cantik sangat deconye..mmm..kena terjah nie..eh tgok poket dulu haha

    ReplyDelete
  2. nampak sedap, mahal tak ezz rege dier ?

    ReplyDelete
  3. @AyuArjuna BiGoshh range harga berpatutan i would say.....terjah ayu jangan tak terjah....:-)

    ReplyDelete
  4. i pernah makan kat sini dulu.. lame dah.. memang best deco dia.. orang kate kalau tengah hari banyak lah orang umno makan kat sini :D

    ReplyDelete
  5. teringin nak mkn kat sini..lapar plak tgk nasi mandy tu ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails