Tuesday, April 24

Jemputan dari PK Kuzie Catering yang sangat humble itu....

PK (Pak Engku) post kat fb pasal "Diary 34.04 tahu tak di kapar klang ada soto popular...mmg sedal sgghoun diceruk kg tp ramai yg dtg dr kl dll termasuk ok. ..pg ni pk makan 2 mangkok soto dan semangkok sup tulang ayam...." 

I pun tak pernah tahu pun kat Kapar Klang ada soto popular. You alls tahu ke?. Lepas tu berbalas la kat wall PK tu. I reply kat Ainina Ahmad (Anak kepada arwah Ahmad B yang selalu berlakon drama tu....). Kan sekarang ni dah pakai tudung dah Ainina ni. Isteri Rahmat Tohak kan?. Ainina reply kat wall kata tq je sebab i kata sweet dier pakai tudung. Siyes...memang sweet pun.

PK pula reply kata me asik main kat IKEA je. Tu pasal la i tak tahu soto sedap kat Kapar ni. Dushhh!!! PK cop i suka gi Ikea. Hehehe...

Anyway, PK jemput i gi rumahnya di Shah Alam. Teruja juga i nak gi rumahnya tu. Rumah PK tu dalam gambar nampak besar dengan berkonsepkan ciri2 kedesaan. Siap soh pakai jubah dan pakai tudung. Tudung tu tak jadi masalah. Haishhhh jubah ler pulak. I paling suka kalau dapat pakai seluar je. Lebih lebih lagi waktu malam. Ngeh ngeh ngeh.  

PK ni walau dah glamer sebab artis2 dok ambik catering dengan PK je tapi tetap humble yer...yang terbaru Scya dan Awal dah tempah untuk majlis perkahwinan mereka. Sebelum tu kan Lisa dan Yusri. Rajin balas fb wall kalau kengkawan fb post. Selain cop i suka gi Ikea. PK cam hubby i sebab katanya engineer. Engineer?? Wah...hubby saya line IT lah PK walau major in Software Engineering. Hehehe.....silap orang tu PK. :-)

Print screen diambil dari wall fb PK

 Print screen diambil dari wall fb PK

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails