Sunday, April 22

Pertama kali bertemu Chef Wan

Teruja i nak pergi event ni. Simply Good Meals nama diberi. I dah tiba showroom Bosch Bangsar seawal 9.30 am. I ambik Lin my friend dulu sebelum bertolak ke Bosch. Lin kan my neighbour so car pool la. Teringin Lin nak naik kereta Adik Da i. Hehehe. Best yer Lin?. 

Terus je parking depan showroom. Takde la pulak kena ubah kereta. Kak Ina KL kesian...kena ubah kete dia. I tak pulak heh. Entertaining sungguh Chef Wan tunjuk demonstrasi memasak. You alls......berkicau non stop ok!!!! Sampaikan my friend Lin kata, dia tak boleh terima banyak sangat input sekali masuk. Hehehe....Chef diam je masa minum air. Then, sambung balik. Ada kuiz sepanjang demonstrasi. Ayu dapat jawab soalan. I punyalah lambat nak angkat tangan. Errrr tak tahu jawapan pon. Keh keh. Suzz turn up sejam lambat sebab ada prize giving di KLCC kennnnn.....merempit ke Suzz? Datang bawak bodygiuard sekali. Zharfan dan Ariff. 

Kat sana i jumpa teman blogger dan comper macam Kak Ina KL, Hidayat, Intan Mat. Ohhh tu jer yang i kenal. Hehehe. Dah habis setiap masakan, ada sesi merasa makanan Chef pulak. Oh yer 4 jenis masakan tu. Memang sedap la. Anyway, penaja makanan ni Simplot. Oh.....first time i merasa eventhough sebenarnya i dah rasa set breakfast hash brown kat McD tu brand Simplot la tu. Lepas tu sesi makan2, gossip2 comper dan blogger dan akhirnya sebelum balik, sesi bergambar ramai2 dan dengan chef wan dan sesi dapat cooler bag beserta makanan sejuk beku simplot.        

Jom layan photo ni....















*****yang menaikkan nama Chef Wan ni Majalah Jelita. Chef Wan yang bagitau. 
*****Chef  Wan laser ok....habis citer cucu, Serina, Chef Riz, Adlin Aman Ramli keluar....perghhhh laser....

9 comments:

  1. ha ha ha ha..keta kamu keta baru dah mahal..keta akak keta buruk tu sebab kena alih.
    seronokkan bila dengar celoteh Chef Wan secara percuma.

    ReplyDelete
  2. @kak ina kl Kak Ina, kereta mahal dan baru tu orang bagi kak....hehehe....kesian akak. Mesti akak parking jauh sebab parking situ sangat limited. Hehehe....saya pun buat dekk je sebab orang tak soh ubah kereta :-)

    ReplyDelete
  3. lupa lak..nanti tolong undi akak melalui fb untuk 2 kategori..link ada kat blog akak.

    ReplyDelete
  4. bukan digi..yang lain..kamu tgk kat N3 masakan arab ..ada link kat situ..

    ReplyDelete
  5. terima kasih sudi vote dan sokong akak..
    link blog kamu kalau klik tak leh direct masuk ke sini..kamu check tau

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails