Friday, April 20

Esok i jumpa Chef Wan : : Mode teruja ni : :

Mode teruja ni sebab esok i bakal berjumpa dengan Chef tersohor ni. Tak lain tak bukan papa kepada Chef Riz....Yay!!! Disebabkan kekepohan ku di facebook ada few of my friends pun nak ikut juga. Sape tak teruja kan?. Well....ada 4 jenis masakan yang Chef Wan akan ajar. Promosi under majalah Jelita. Thanks to Suzz sebab sms i pasal event ni. Kalau tak, i pun tak tahu kewujudannya sebab i tak beli magz Jelita ni. Hehehe. Cengelat yer...magz tak beli nak join activity magz nih. Paling best kan sebab tak payah bayar pepe pun. It's FREE!!!

Ada sesape yang join selain Ayu, Suzz and me???


5 comments:

  1. bestnya..jgn lupa snap pic banyak2 :) dan kongsi resepi lah semestinya :)

    ReplyDelete
  2. i tak join sebab tak de sape nak jage anak i, ,husband i tak de .. panjat gunung.. sure u all gossip 3 orang :(

    ReplyDelete
  3. alamak tapi esok dah ada plan.. ruginye... tak join hehe

    ReplyDelete
  4. cu there dear fren...tlg inform PIC i'll be late..may be very2 late..harap2 sempat gak join wpun pd jam2 terakhir...nak kena merempit dari KLCC ke Bangsar ler nampaknya esok ni

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails