Friday, April 6

: : Wondermilk : : The 7th Cuppacakes Show

I dapat invites dari my friend Ifzan ni through facebook untuk datang ke Wondermilk sebab Wondermilk ada mengadakan the 7th Cuppacakes Show. Banyak aktiviti yang dijalankan pada 1 April 2012. Paling best......of course cup cakes FREE. Ya baby FREE. Me, hubby dan Dania kan peminat cup cakes ni so we alls pun pergi ler. Rasanya dah pukul 6.00 petang masa we alls tiba tu pun. Banyak cup cakes we alls makan sampai puas. Hehehe......we alls beli cuma Vanilla Smoothie jer. Harga RM10.00. Share 3 orang. Harga biasa rasanya RM11.90. Kira promo sempena 7th Cuppacakes Show ni la. Ramai remaja yang datang......cafe gini memang remaja la yang ramai ye dak....

Jom layan photo..... ^_^

Sedapnya cup cake Wondermilk nih...

Dania dah tak sabar nak makan cup cakes

Deco dalam kedai

Dania bermulut comot dengan clown

Ambik lagi cup cakes. Ummi ayah guna anak nak ambik cup cakes banyak2...hehehehe

Suka gambar ni sebab colorful giteww

Wondermilk di Damansara Utama

Unik kan kerusi gini?

13 comments:

  1. byk gambar tudung dania mesti senget dan terkelebet-kelebet

    ReplyDelete
  2. seronoknya makan cupcakes for free :) belum try lagi cupcakes wondermilk.

    ReplyDelete
  3. me tak sempat nak pergi...my hubby tak berapa sihat lak hari tu huhu

    ReplyDelete
  4. @Anonymous a'ah la memang banyak....kebetulan masa tu ummi pun tak perasan sebab teruja nak makan cup cakes...

    ReplyDelete
  5. @Eliss Mie sangat sedap!!! u shud try. Sebabnya icing tak la manis sangat.

    ReplyDelete
  6. @Mama Zharfan masa ni la free. Kalau tak mau RM4.50 satu yg size maxi :-)

    ReplyDelete
  7. tu tudung fareeda tu ke .....
    wlupun senget tp dania ttp comel :)

    suka nye dpt mkn cupcakes...... klu myfahim ade..... mesti die enjoy ni .... tp krusi die mmg unik la.....nice

    ReplyDelete
  8. Comei cup cake nya kak..
    Tp x secomel anak dara akak tu.. ;p
    Happy weekend & take care yer.. ;)

    ReplyDelete
  9. bestnyer.. ezna, blog u dh jadi blog mkn2 yer :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails