Saturday, April 7

Makan Time - Fontana

I tahu Fontana ni pun masa tengok Jalan Jalan Cari Makan kat TV3. Gigih la meng google Fontana ni. Tiba jugak kami ke sini. Dekat je dengan rumah i. Terletak di Taman Equine Seri Kembangan. Kat sebelah McD Taman Equine. Owner dia melayu dan suami warga Australia. Deco kat dalam kedai penuh dengan deco dari negara Australia. I order Oz Burger (Must try yer), hubby pulak order Arab Khabsa Rice. Hai cik abang....nak order nasi Arab kat Al Diafah ok ler. Ce try speciality kat sini burger. Lagi mau ngata hubby yer. Ritu i kat Al Diafah, i order Tuna Sandwich. Hehehe. Dania pulak Kids Meal nugget ayam & Fries. Semua Kids Meal didatangkan dengan segelas air dan semangkuk ice cream. Memang berbaloi dengan harga RM6.

Bukan ada burger je. Tomyam pun ada, goreng2 pun ada, makanan arab pun ada......haaa makanan cina pun ada ohhh......Don't play play ahhhh.......Info selanjutnya mengenai Fontana di sini.

*****i suka OZ Burger dia. Memang sedap!!!

Fontana bukan Hannah Montana eh.....

Deco yang simple jer

Seni dari negara Australia

Boomerang dan kulit binatang apakah itu???

Arab Khabsa Rice RM9.50

Nugget Ayam & Fries RM6

OZ Burger RM13.50. Bagi i burger OZ ni sedap!!!!

Ce tengok besar OZ Burger tu. Besarrrrrr......

Barangan dari Australia untuk dijual

4 comments:

  1. kene try ni

    kak, FM aussie ada jual tak kt situ?
    heheheh

    ReplyDelete
  2. nampak menarik, dah la i sekarang tekak i suke burger je

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails