Tuesday, April 3

Majlis akikah serba indah : : Khalish Andra si cilik bertuah : :

Lauk pauk kat sini best2 belaka

Wajah si cilik terpampang kat mineral water ni 

Wajah si cilik yang bertuah

Album wajah si cilik dari saat dia dilahirkan

Buaian si cilik yang dihias indah bagai carriage Cinderella

Masa kebetulan balik kenduri kahwin anak saudara i di Kedah, anak saudara i yang lagi satu ada mengadakan majlis akikah putera ciliknya. Haiiii bertuah Khalish Andra sebab mummy dan daddy buat majlis yang sebegitu indah buat dirinya. Memang keluarga isteri anak saudara i ni, ada perniagaan katering. 

Majlis diadakan di gerai milik keluarga anak saudara i di Pendang, Kedah. Disebabkan majlis ni, gerai2 makan kat situ diberi cuti 1 hari. Tempat ni kalau melepak waktu malam, ada screen besar. Syok kalau nak tengok bola sambil2 makan kat sini.  

Linda, Kamaruzzaman.....Mak Tam dah promote eh.....hehehe.....

6 comments:

  1. bertuah baby tue.. moga2 jadi anak yg baik..hargai apa yg ayahibu buat utknya

    ReplyDelete
  2. perghh meriah macam kenduri kahwin dah ni

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. meriah nye..
    kecik2 dah disambut gitu
    tu baru akikah kan kak..
    besday die tiap2 thn cemane la gamaknye, hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails