Wednesday, April 11

Winner for Ibuku Inspirasiku Jacob

I dapat message suruh ambik hadiah di Kelana Jaya pada 9 Apr 2012. 10 Apr dah pegi tebus dah. Oh ya my Dania dapat MC sebab demam. Pagi tu pergi klinik Amboihhh Dr tu peramah sungguh haih....Petang dalam 1.45 pm lepas Zohor terus ke Kelana Square. Parking kemain jauh. Dah dapat hadiah periuk tu terus ke Tropicana City Mall. Niat di hati nak bawak Dania tengok cerita Lorax tapi tengok time kol 6.10pm lah pulak. Cerita lain macam tak sesuai nak menonton dengan Dania. Demam Dania terus kebah lepas makan ubat. Malam sebelumnya badan dia panas. Ke sebab jalan2 ni eh?....terus baik. Dania request nak makan macaroni and cheese dekat Kenny Rogers. I bawak le ke sana. Tak sampai hati nak tolak permintaan anak yang tak sihat ni. 1 mangkuk habis oh.....i cuma makan muffin jer. Kebetulan we alls dah lunch sekali ngan hubby kat Ani Sup Seri Kembangan.

Lepas makan me and Dania gi Thai Odyssey. Merata-rata cawangannya haih....Dania tunggu le dalam tu sampai ummi selesai massage yer....mula2 senyap jer. Minit2 terakhir macam2 ditariknya......boring la tu...Lepas tu terus bertolak balik. Singgah pulak beli makanan pesanan suami nasi dagang pulak kat pasar malam. Dania dengan nasi ayam dan me nasi lemak sebab nasi ayam cuma tinggal 1 jer.

Bergambar bersama barangan La Gourmet bernilai RM500 yang dimenangi dari Jacob. Ni hadiah saguhati ni...

Opps staff Kenny Rogers say cheese...

Budak sakit makan macaroni and cheese

Thai Odyssey Tropicana City Mall

Sebelum treatment basuk kaki dulu

9 comments:

  1. me dh lama tak pegi spa..teringin gak ni..

    ReplyDelete
  2. bestnya jejalan ngan anak dara...me n daughter time.. :) me semalam sempat melepak ngan my yana makan kat ikeas :) tak pernah lagi try urutan kat thai ni..best tak ezz? dan moga dania cepat sembuh ya

    ReplyDelete
  3. @AyuArjuna BiGoshh best sangat ayu...dekat dah tu ngan umah u. Try lar. Kalau lenguh2 tu legaaaaa lepas mengurut...

    ReplyDelete
  4. penah sekali amana demam ila bawak dia berjalanmerata2 tapi waktu pagi terus baik kiki..maybe sbb berpeluh2

    ReplyDelete
  5. suke tengok u dengan dania.. u both can become a really good friend.. :)

    ReplyDelete
  6. @Em's Family mmg itu i harapkan pun...best friend ibu dan anak...hihihi :-)

    ReplyDelete
  7. Salam kenal..feel free to visit me back @ cerita-cinta-mommy.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails