Friday, April 13

Garden wedding

Purple kare........cantik....

I nak ambik gambar pelamin pun cam segan la pulak. So ambik dari tepi je lah ek....

I nampak perkahwinan konsep garden wedding kat Taman Bukit Jalil. Wahhhhh cantik kan? I dulu mana de garden wedding ni. Masa nikah buat kenduri kat rumah. Malam tu resepsi, buat kat dewan. Cantik kalau buat garden wedding ni tapi kalau buat kat Malaysia yang panas dan hujan ni macam susah juga kan. Kena ada plan A, plan B kot kot tetiba hujan lebat atau masa tu panas terik ke.....

5 comments:

  1. yup betul.. cuaca kat masia ne.. tak menentu

    ReplyDelete
  2. zaman skarang ni mcm2 theme, kawin i dulu pun simple je

    ReplyDelete
  3. Tgk kanopi2 ni jadi teringat kat abah kat sabah...hihi die buat bisner sewa kanopi jgk..hihi

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails