Saturday, April 14

Makan Time - Mali's Corner

Pencarian food hunt we alls sebenarnya nak ke Wangsa Maju sebab nak try Burger Bakar Kaw Kaw tetapi......hari we alls datang tu derang tengah renovation la pulak. Melopehhhh den. Lepas tu Mr hubby bawak we alls ke tempat Char Koay Teow di Setapak. Tempat ni tempat lepak hubby masa muda2 dulu. Tibalah we alls ke Mali's Corner. Terletak di kawasan perumahan. Exact location tak tahu sebab i tak familar kawasan sini. Maybe you alls leh google. Dengar cerita famous juga CKT Mali's Corner ni.

Me and hubby order sepinggan Char Koay Teow size besar setiap seorang. I yang tak berapa makan CKT ni pun suka juga rasa CKT Mali's Corner ni. Banyak ekor jugak udang menari-nari kat dalam pinggan me. Yang tak suka CKT, leh juga makan nasi lemak kat sini. Hawker style kat sini yer. Bukan kat restoran.

Jom pekena CKT jom....... :-) :-) :-)






4 comments:

  1. i know this place... adoiii mengimbau kenangan dulu-dulu.. best char kuey tiow dia

    ReplyDelete
  2. baru je mkn ari jumaat lps tp kita mkn kt restoran platinum walk ibu kota dkt kl festival city mall..ni kalo gerai kt area tmn bunga raya..oh beger kaw2 renovation ek..kita td merasa mkn rawang burger bakar...yum222

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails