Thursday, August 18

BE raya


Nuffnang bermurah hati nak bagi 3 BE untuk i dari Nescafe, Maxis NYC Raya dan Prudential Are You Ready. Alhamdulilah. Rezeki raya la ni. Maknanya i kena extra rajin meng'hupdate' blog. Bersyukur. Kiranya BE ke 7,8,9 bagi tahun 2011. Now, 5 BE running dalam blog i. Thanks Nuffnang.

Pecah kaca pecah gelas,
Ada BE kena kerja keras


6 comments:

  1. waaa banyaknya BE, saya pun baru dapat je, huhu

    ReplyDelete
  2. sgt besh tu!! me zero BE :(
    psl SR tu--dulu isu perkataan 'secret recipe' of some other ingredients of some other restaurant--nothing to do with restoran SR --sbb tu generic name like secret stuff, secret this, secret that etc

    ReplyDelete
  3. sungguh sgt jeles..
    x der BE nih... :(

    ReplyDelete
  4. masyuk ni
    sama la kita arni dapat 3 be gak

    ReplyDelete
  5. bestnye 5skali!wa..smua byk2.sy stu je ni

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails