BE raya


Nuffnang bermurah hati nak bagi 3 BE untuk i dari Nescafe, Maxis NYC Raya dan Prudential Are You Ready. Alhamdulilah. Rezeki raya la ni. Maknanya i kena extra rajin meng'hupdate' blog. Bersyukur. Kiranya BE ke 7,8,9 bagi tahun 2011. Now, 5 BE running dalam blog i. Thanks Nuffnang.

Pecah kaca pecah gelas,
Ada BE kena kerja keras


Comments

  1. waaa banyaknya BE, saya pun baru dapat je, huhu

    ReplyDelete
  2. sgt besh tu!! me zero BE :(
    psl SR tu--dulu isu perkataan 'secret recipe' of some other ingredients of some other restaurant--nothing to do with restoran SR --sbb tu generic name like secret stuff, secret this, secret that etc

    ReplyDelete
  3. sungguh sgt jeles..
    x der BE nih... :(

    ReplyDelete
  4. masyuk ni
    sama la kita arni dapat 3 be gak

    ReplyDelete
  5. bestnye 5skali!wa..smua byk2.sy stu je ni

    ReplyDelete

Post a Comment

Translate

Popular Posts