Monday, August 8

Me dalam rancangan Nugrow Nufamili TV3

Taken from You tube
I di minit ke 1.51 tengah buat susu.

Tahun 2008, i ada masuk rancangan Nugrow Nufamili. Dihoskan oleh penyanyi kecil molek Amy Mastura. Me and Dania masuk dalam segmen diet anak. Masa tu Dania 4 tahun tapi cukup sporting bila crew suruh Dania buat buat macam tidur. Cute sangat. Ye lah umur 4 tahun dengan stranger depan we all yang ada 2-3 orang. Kira sporting la tu. Anyway, Amy Mastura tak datang rumah i. Shooting dibuat pada bulan puasa lagi. Kawan i ada 3 orang i recommend masuk rancangan ni. I ada jumpa Amy Mastura masa tengok shooting rumah my friend dekat Shah Alam. Shooting i bermula pada pukul 9 pagi - 2 petang. Padahal kat TV tunjuk berapa minit je pun. Dania sangat sporting bila pakar pemakanan suruh hias pancake Mickey Mouse. 

2 comments:

  1. ala.. kat opis youtube kena block pulak :( mesti besh tgk dania cutey berlakon iklan ni. tingat kat abah wan yg kena interview slot Harimau Malaya kat Astro Prima. Memang jerih berjam2 kena cakap, tapi dalam rancangan tu banyak yang kena cut. ahahaha...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails