Monday, August 1

Photoshoot depan sekolah




Kebetulan i ada bawak DSLR untuk ada satu event ni. Jadi i ambik kesempatan ambik gambar Dania masa ambik Dania kat sekolah. Hari ni Dania kena pakai baju raya sempena nak sambut Ihya' Ramadan. Ada jamuan kat sekolah. Dania i bekalkan vitagen dan roti untuk share dengan kawan kawan dia. Dania dok bising2 sebab kena pakai kasut sekolah iaitu kasut hitam pergi sekolah. Dia tak boleh pakai kasut lain. Amboiii kemain lagi kecik2 nak melawa pulak eh....budak2 zaman sekarang. Siap cakap tak cantik pakai kasut sekolah dengan baju kurung.

Tunggu entry tentang event apa lepas ni me and Dania nak pergi....

3 comments:

  1. wah..dah pakai baju raya da..budak2 sekarang memang pandai bergaya..

    ReplyDelete
  2. heheh matching tudung dgn bj kurung tu :) comel

    ReplyDelete
  3. jalan2 sambil beri senyuman, nk bawak milo td tp xleh pose kaaan.. huhuhu selamat bepose!
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/selamat-berpuasa-ya.html#

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails