Monday, August 15

Cuppies


Comel tak cuppies kat atas tu?. Mr hubby teringin nak makan cuppies Wondermilk. Semalam singgah Wondermilk. Beli sikit2 makan tak  puas sebab sedap sangat. Jadi ambik terus 1 box. Masa tiba, banyak cuppies yang dah habis especially vanilla flavour. Masa dah bukak puasa kemain lagi si kenit itu makan........bukan je hubby je suka makan....me and dania pun. Kuat betul penangan cuppies Wondermilk......

You alls suka cuppies tak ???

5 comments:

  1. me suka, tapi mr hubby and my boys tak suka...so me selalu kena mkn sorang2 jer kalau beli..:p

    ReplyDelete
  2. me sukaaaaaaaa sgt kat mana nak carik ya..wondermilk kaw pj ezz??

    ReplyDelete
  3. ya tak suka sangat,sb manis kan....

    ReplyDelete
  4. wa.. meleleh air liur tgk ni...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails