Wednesday, August 10

Baru je sebut 'M' dah hantar email


Satu 'M' dah reply. Macam tetau je i ada buat entry pasal hadiah tak dapat ni. Tup tup selepas entry keluar esoknya i dapat email ni. Syukur alhamdulilah. Next week prize giving ceremony untuk contest Mydin. Alhamdulilah....i bakal mendapat gadget I Pad 2. Actually my hubby excited jugak pasal gadget ni. Nak beli boleh tapi entah berapa lama nak kumpul duit tu.....bersyukur sangat2.....

Ni first time i menang contest dari Mydin facebook. Kena pose creative dengan lambang Mydin. Gambar yang menang sangat creative. Terasa kecik je gambar i compare dengan yang lain. Nak tengok, sila ke sini


****'M' kedua ni senyap jer......

2 comments:

Related Posts with Thumbnails