Nuff

Facebook di TV


Sekarang ni TV dah canggih sebab boleh sambung dengan lappy. So, bolehlah tengok facebook kita kat TV. Kalau LCD kita ada pc port boleh terus sambung dengan lappy kita ke TV. So ambikkk screen besar lagi facebook kita....


****TV 32 ' ni pun sebab menang voucher RM800 dari Sogo. Harga asal RM999 jadi tambah RM199 je nak beli LCD TV ni. Paling best sebab LCD TV ni boleh tengok gambar, sambung dengan computer. Multi purpose giteww...Syukur. Harap ada lagi rezeki untuk menang contest montest nih...  

Comments

Post a Comment

Translate

Popular Posts