Tuesday, August 9

Tunggu hadiah dari 2 'M'

Sebenarnya mode tak sabar nak tunggu hadiah dari contest dari 2 'M' ni. Satu dari contest yang dah pun announce winner walau berkurun nak tunggu result winner tapi takde follow up pun atau email tentang bila nak collect hadiahnya.

'M' kedua pulak, dah dapat email congratulations tapi tak confirm pulak apa yang dimenangi. Kat dalam facebook pun senyap je. Takde pulak senarai winner dan hadiah yang akan dimenangi. Yang handle pulak bila i surf the net company yang dealing dengan event management since contest yang i masuk ni deal dengan celebrity. Bila i email PIC, dia kata nanti akan ada orang yang akan call tapi until now still senyap lagi. Pulak tu contact i suruh email details kat post i di wall 'M' bukan personal inbox i kat facebook. Kalau i tak pergi page 'M' ni i tau ke?. Ish macam2. Lembab sungguh nak bagi hadiah2 ni pun.....

Bulan puasa je sume ni jadi slow.......hmmmm.......

3 comments:

  1. dua2 pun besh hadiahnya tu :) congrats my dear BFF!! borang2 contest offline dh pos ker heheh
    hidayah siap sms i,ckp dia dh pos borang johnson, 4 forms tu...sbb target weekly prize rasanya heheheh

    ReplyDelete
  2. Sama kes la kita Kak Ezna >< geram lak kena camni :(

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails