Tuesday, August 16

Menang voucher berbuka puasa di hotel tapi macam tak happy.....why???


Ada mini contest kat Berjaya Hotel. Pemenang dapat 2 voucher berbuka puasa di Big Apple Restaurant di Berjaya Times Square Hotel, KL. Pemenang berdasarkan siapa yang dapat kumpul 25 likes di post-nya di wall Berjaya Hotel. I akhirnya dapat la 25 likes. Ada 5 pemenang. I yg no 5. Tup tup, bila announce winner, i bukan salah seorang winner. Bila i tanya, dia kata sebab i tak reply inbox. PIC dah inbox i 2 kali. Disebabkan i tak reply, terus yang ke-6 tu jadi winner. Pelik tau....sebab i tak dapat apa2 inbox dari PIC. Akhirnya Berjaya bagi jugak i 2 voucher sebab i tanya direct kat wall dia sebab2 i tak menang. Agaknya kesian kot kat i....hehehe. Tapi yang tak bestnya........kena ambik voucher hari Khamis pukul 6.30pm. Apa kes lak kan? Dengan jamnya masa tu. Kalau la i pergi ambik pukul 6.30pm, pukul berapa pulak i nak reach home. Ehmmm.......ikhlas ke tak ni?...layannnnnn......

3 comments:

Related Posts with Thumbnails