Tuesday, August 30

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua umat Islam :-)


Di saat ni my family dan family adik beradik nak berkumpul beramai-ramai di rumah my mom di Damansara dan solat aidilfitri dan ziarah pusara papa di Bukit Kiara. Kemudian bertolak balik ke Ipoh Perak berkonvoi ke kg my mom dan i pun lahir kat sana. Lepas tu raya kedua baru bertolak ke Alor Setar kg my hubby.

Selamat Hari Raya you alls. Walaupun i tahu, takde sape yang online di pagi raya eh?

1 comment:

Related Posts with Thumbnails