Sunday, August 14

Personal shopper for my sis

Warna latar kuning ni sebenarnya darker dari gambar ye....dan bunga tu memang warna orange tapi dalam ni cam merah....

Actually, dah few times jadi personal shopper to my sis. Beli birthday present, beli tudung dan latest beli baju kurung untuk anak2 sedara i. Maknanya anak my sis la ni. Untuk Sofiah dan Adlina. Kebetulan i nak ambik CD kat studio Zubye kat Bangi so dekat je nak singgah Fareeda tu. Masa i datang ramai jugak dah tiba dan sibuk2 memilih untuk raya la ni. Pilih punya pilih, i end up pilih baju kurung ni. Sangat comel ok. I beli siap dengan tudung sedondon. 

Bukan senang ok nak jadi personal shopper ni. 2-3 kali dok call call adik nak tanya pendapat. 




****you alls pernah jadi personal shopper untuk siapa?
****to ema....100% comel baju kurung ni....sangat comel kalau Sofiah dan Adlina pakai....

2 comments:

  1. me pun ada gak kdg2 tukang beli brg adik me hehe

    ReplyDelete
  2. mahal tak harga sepasang baju dan tudung tu ezz??

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails