Wednesday, August 31

First time berbuka puasa di luar Ramadhan tahun ini

Tempat we alls kat sini. Special sikit sebab macam santai jer... tapi kan nama reservation Hasdullah boleh?...panggil dul boleh bang? hehehe. Dania kata keluarga sebelah tu classmate dia nama Danish...

Masa tiba tu terus air dan acar tiba....order nasi beriani ayam goreng dan kambing. Dessert tapai dan ice cream tapai...

****Gambar ni tak berapa sharp hasil kamera phone htc hubby....

Walaupun i dapat 2 voucher berbuka puasa kat Apple Restaurant Hotel Berjaya, akhirnya voucher tu i kasi kat kawan comper i yang juga menang. Sebab pe tau? Nak kena ambik voucher tu pukul 6.30 petang weekdays. Aduhhh cemaner tu? Dengan jam nyer. Takpelah i kasi kat my comper friend yang memang akan ke sana redeem voucher tu. Siap ada sesi fotografi pemenang sebab nak upload kat wall derang. Akhirnya pada 28 August hubby bagi cadangan nak bukak puasa kat JM Bariani. Cadang kat Kelana Jaya. Masa call tu baru 5.30pm. Dah habis dah untuk hari tu. Subang Jaya pun habis jugak. Akhirnya sebab rezeki kami, ada rezeki kami kat JM Bariani cawangan Puchong. Tempat reservation kami pulak kat luar. Alhamdulilah ada juga peluang kami berbuka anak beranak kat luar yer...

1 comment:

Related Posts with Thumbnails