Monday, August 22

Prize giving ceremony Mydin My Choice

We alls tiba Mydin USJ dalam 2pm. PIC kata kena datang 2.30pm. Makhaiihhhh jam la pulak nak parking dalam kawasan berbumbung Mydin. Nasib we alls dapat setelah round round banyak kali. We alls semua tunggu dalam kereta sebab Dania tengah syok tidur. Dalam kol 2.30pm, i daftar kat info counter. Kena tunggu depan KFC kat luar. Ada stage untuk promosi Karipap Cinta arahan Othman Hafsham. Lepas tu tunggu punya tunggu nasib la penyampaian hadiah start dulu. Kalau promosi Karipap Cinta dulu, maunya pukul berapa nak start dapat hadiah....


Ayah Dania main angry bird dulu dalam kereta....berapa banyak last daa bila i kata nak main jugak...

I dapat hadiah Ipad 2 i yayyyy. Kalau tak salam2 tak boleh ke?....tengok tu...i capai paper bag dulu. Ngehhh...

Pemenang bergambar beramai - ramai

5 comments:

  1. congrats ezz!! u nampak sgt slim!!! jeles i hehehe

    ReplyDelete
  2. Wah... Tahniah! aksi besh tu kat atas pentas. k.ezna kena pakai sarung tgn lain kali. kdg2 dorg xalert psl sentuhan ni ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails