Tuesday, August 23

Jumpa artis oh........glam ke celebrity ni ?

Othman Hafsham dan teraju utama Karipap Karipap Cinta. Handsome ke Gambit ni? Nama makhaiihhhh Gambit?...

I jumpa pun secara kebetulan sebab Penyampaian Hadiah Mydin sekali dengan sidang media filem Karipap karipap cinta yang bakal ditayangkan masa aidilfitri nanti arahan Othman Hafsham. I idok lah beriya sebab setakat Gambit je kan. Kalau Aaron on je since i kenal isteri Aaron Aziz. Hehehe...ha ha...jangan mare aa....I tengok sepanjang i tunggu majlis penyampaian hadiah tu, takde sape yang approach nak ambik gambar dengan Gambit dan pelakon perempuan ni. Habis je majlis penyampaian hadiah i dengan selambanya approach Gambit. Othman Hafsham ulang balik ye Gambit. Pelakon perempuan tu cakap meh le kak kat sini. Ohhhh i sangat tak cam pelakon perempuan ni. Gambit i tau pun sebab dia berlakon drama bersiri 'Siong' yang ala ala Twilight tu. Dania masa ni memang tak nak bergambar sekali. I yang paksa....kalau i je nampak beriya pulak....hehehhe

You alls jumpa celebrity, berani tak approach nak bergambar?

8 comments:

  1. kalo jmpa and tgk suasana sesuai sure amik peluang nk bergmbr:)

    ReplyDelete
  2. wahh...kalau terjumpa mesti rase nak bergambar kan??nak buat camnoo..xterjumpeee

    ReplyDelete
  3. hehehe..tgk celebriti...kalau kekwat malas den :p

    ReplyDelete
  4. me jenis mls heheheh :p setakat tgk ajer :p

    ReplyDelete
  5. Artis ooo artis! haha...mmg tak pernah terlepas bgambar kalo terjumpa dgn artis ni...

    ReplyDelete
  6. Mira tak kuasa.. unless kalau artis tu top2 setakat Gambit ni errrr... kurang berkenan :p

    ReplyDelete
  7. hihi Gambit tu bukan yang cakap lepas ke?? ade kes yang ngan cakap ngan blogger?? owh tidakk..ape yang ezay mengarut di bulan pose ni..hehehe mntk maaf..tnye je :P

    ReplyDelete
  8. jumpa fadzlun kt sogo tgh shopping kat sogo, rosyam nor dlm flight yg sama ke arab saudi, tapi tak approach pon..segan+malas..hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails