Wednesday, August 17

Wahhhh masuk paper tu....

Dalam paper Sinar

Anak saudara i Azlinda atau Linda ni memang pandai la business ni sebab lahir dalam keluarga business jugak. Ayah mertua Linda ni abang ipar i iaitu abang kepada Mr Hubby. Family belah Linda ni memang ada catering. Tiap tahun Linda ni dok sibuk buat kuih raya untuk tempahan tu.....ehmmm mak tam jugak kuih tunjuk2 jew....he he he...silap2 beli jer kat anak sedara. Amacam???

Linda ni jugak salah seorang pemenang Macy Celebrity Sofa Contest di SINI. Amboihhhh nak lawan tokei kah?...hihihihi....eh takpe kan..persaingan yang sihat....

4 comments:

  1. bla la saya plak nak masuk paper mcm ni hehee

    ReplyDelete
  2. salam tuan blog..
    salam tahniah dari sis..
    smoga terus bjaya..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails