Nuff

Hello eznakhalili.com readers!!

@eznakhalili

Tuesday, August 2

Mydin my choice facebook contest winner

Print screen from Mydin facebook

Print screen from Mydin facebook. Nama i 1st tu......agaknya ikut abjad kot...

Gambar yang i pertaruhkan

I ambik gambar ni ada 2 lokasi. 1 kat Mydin USJ, satu lagi kat rumah i. I pakai baju warna tema Mydin. Kuning dan biru gelap. Oh tudung tu dari Fareeda yer....lepas tu suruh hubby ambik gambar i dan lepas tu i sambung sambungkan gambar jadi bentuk 'hati'. Gambar tengah tu i ambik gambar belakang baju pekerja Mydin. Nak sambungkan gambar tu satu hal sebab leceh juga nak bentukkan hati tu. 

I tau pun sebab Ayu Rafikah call. Masa tu i tengah blur blur sebab zzzz. Hehehe. Ditambah coverage teruk phone i tu yang dengar tak dengar tu. Actually, i tunggu they alls announce semalam lagi. Janjinya semalam. Aleh2 dekat tengahari baru tau winner. Uiii lama tu nak tau result sebab they alls delay sebab hadiah takde stok. Kalau nak tau, contest ni lagi lama pada Anmum Salutes Dad tu. Anmum tu siap announce dan dapat hadiah dah pun. Baru la Mydin ni nak announce winner. Tu yang ada kat wall tu orang marah2 sebab lambat announce.

Hadiah yang dimenangi adalah

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

I Pad2


Alhamdulilah di atas kurniaanmu di bulan penuh keberkatan ini...



****actually ada satu lagi contest yang i menang tapi tak tau menang apa. Nanti kalau dah tau, i buat entry...




14 comments:

  1. congrats ezz!! anywa, ur pic is sooo creative!!! mcm mana boleh dpt idea besh tu? ;)

    ReplyDelete
  2. i tahu dari mana ezz dapat idea ni...wink wink...makin hebatlah ezz...comper mummy of the year !!! jom celebrate lepas raya !!

    ayuarjuna'

    ReplyDelete
  3. wah ezna... mak i pun siap kepochi tu "mira, ezna dapat ipad2 ke" hehehe congrats1!! murah rezeki you hari raya kali ni

    ReplyDelete
  4. kak ezna memang dah mengganas..terbaik lah!!

    ReplyDelete
  5. @Mama Zharfan

    hehehe....off record nanti suzz :-)

    ReplyDelete
  6. @mama tisya

    thanks mama tisya. dapat free tu yg paling besh....:-)

    ReplyDelete
  7. @Anonymous

    off record ayu...not here deh....hehehe

    ReplyDelete
  8. @Em's Family

    alehaiii malu i dengan mama u...hehehe...sambil tutup muka

    ReplyDelete
  9. @Ezay Hadry

    oh tidak sama sekali tidak. akak sopan2 je nih...hehehe :-)

    ReplyDelete
  10. thniah sis..besnye mng ipad 2..

    ReplyDelete
  11. @SyUhAdA

    akak pun teringin gadget ni. Nak beli mahal sangat. Dapat hadiah bersyukur sangat :-)

    ReplyDelete