Wednesday, July 6

Terjebak dengan sale tudung

Tudung Ariani 
(L-R : Syria, Velvet, 2 Tone)

Tudung Hajra
Atas tu 2 tudung Dania, bawah tu tudung i


I terjebak dengan aktiviti membeli tudung disebabkan sms dari Ariani kata sale extended. Terus i ke Ariani, Seksyen 7, Shah Alam mencari tudung idaman hati. On the way ke Ariani, i lalu ke Hajra dulu. Terjebak membeli 3 helai tudung untuk i dan Dania. Masa ke Ariani, i beli 5 tudung. Dalam gambar cuma 3 jer. Lagi 2 tudung sekolah Dania. I suka Ariani sebab bila masuk mesin basuh ok jer awning dia compare dengan tudung awning yang beli kat satu kedai tu terus rosak awning dia. Senang Dania pakai tudung awning ke sekolah sebab kalau tudung biasa tu punyalah tak kemas. Tudung awning ni terletak je bila pakai....


****masa i sekolah dulu2 tudung awning tak wujud lagi.... 

3 comments:

  1. teringat mase zaman sekolah dulu, potong plastik cover yang buat buku folio tu, jadikan awning sendiri hehehe

    ReplyDelete
  2. horeyyyyyyyyyyy dah boleh komen kat sini

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails