Monday, July 18

Sneak Peek photography bersama Aunty Zubye

Photo diambil dari SINI

Minggu lepas, me, hubby dan Dania ada sesi photoshoot dengan photographer kegemaran me Zubye dari Eyes of Grace. I sangat suka gambar2 hasil lensa Eyes of Grace ni sebab gambarnya sangat cantik. Dah beberapa kali juga i ambik Zubye untuk hari jadi Dania. Kali ni photoshoot keluarga pulak. Can't wait for more.....
You alls ada photographer kegemaran ke?

14 comments:

  1. siyes sgt cantik!! dania pun sgt comel gitu heheh--my PS kat studio ajer--setengah jam ajer value RM250--ari rabu ni heheh

    ReplyDelete
  2. mmg cantik hasil kerja zubye...
    berbaloi2 ambil dia jadi photog...
    dania pun pandai jer bergaya..posing sakan....

    ReplyDelete
  3. sweeeeeeeeeetttt...dania pun pandai posing..memang sweet jer...

    ReplyDelete
  4. Mummy mmg teringin nak merasa hasil tgn sis zubye ni tap jauh la plak nak ke bangi.

    ReplyDelete
  5. cantik dan dania pandai posing..
    mesti hasilnya superb..

    ReplyDelete
  6. wah lokasi ni kat mana Ezz??? canteklah :)

    ReplyDelete
  7. SEriously la babe... Dania sangat lah comel.. memang sesuai jadi model!!

    ReplyDelete
  8. @Mama Zharfan

    tu i tanya zubye u shoot bila...mahal tu suzz RM250 untuk 1/2 jam dalam studio. Tak silap i, i punya RM250 outdoor photoshoot untuk 45 minit rasanya. Mula dalam 5.30pm - 6.15pm. Tapi, ni pakej murah. Kalau tak, tak dapek harga ni...

    ReplyDelete
  9. @ZanaNordin

    dania pose tu, aunty zubye yang ajar. I kena jauh dari Dania. Biar Zubye n Dania jer...

    ReplyDelete
  10. @mummy_ayu

    pose tu tunjuk ajar Zubye. Tak dania keras je...hihihi

    ReplyDelete
  11. @Mummy Chubby

    Mummy kalau turun KL tu buat le appointment ngan Zubye. Zubye ni busy skung ni. Appointment ni dibuat 1 bulan ke 2 bulan sebelum...

    ReplyDelete
  12. @Cute MuM

    Hasil garapan Zubye selalunya tak mengecewakan....

    ReplyDelete
  13. @Ibu Emir

    Ibu Emir, uishh model tu dah bersara dah...Dania ni kan suka jadi princess...hihihi

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails