Friday, July 15

Berjumba di Mid Valley

Ni i mencuba eye lashes dari Shu uemura

Booth Shu Uemura di Center Court Mid Valley

Terjebak juga dengan pembelian kat Member sale JJ

Terserempak dengan Min Litt. Kawan i masa sekolah rendah sehingga menengah

Dari posisi atas

Yee Mee i punya

Dessert Mango ni untuk i. I suka...yummy...

Len cikang semankuk 3 kupang len cikang, len cikang semangkuk 3 kupang len cikang....lalalala...

Entry ni i peram. Berlaku minggu lepas. Masa ni i keluar dengan Ayu Rafikah. Kami pergi Mid Valley. Sambil tunggu Ayu i cuba eye lashes kat Shu Uemura. Kebetulan i nak redeem cleansing oil sebab redeem dari Asus facebook. Hampeh pun tak dapat redeem sebab i tak print attachment. Huh....i try je bulu mata pelsu ni. Aiya...roper kelakar la pulak. Warna pink you alls. Pastu pose manja manja lak tu. Alahai...

I pergi juga member sale JJ. I jumpa Ayu la kat sana. Hamboiiiih...kemain shopping sakan. Aleh aleh i pon shopping juga. Seluar kerja hubby tersayang. Tetiba teringat pulak. Hahaha....Terserempak dengan schoolmate i dulu. Ingat lagi i nama penuhnya. Dia pun cam i, Hehehe. Pastu Ayu ajak lunch. Ayu belanja i dessert dan air. Ikutkan nak belanja lunch tapi i dah beli dulu. Lapar gila you alls. Tu yang takpelah i beli dulu.  

2 comments:

  1. hehehe besh pakai fake eyelashes ni :) photobook me yg hasil PS dgn intrend (me pakai eyelashes tu) ujung bln ni baru siap..lama sungguh ..

    ReplyDelete
  2. my hubby pun suke mango tu., kalau pi MV mesti dia pi cari bende tu.. cewah, dah glamer dah pakai eyelash tu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails