Saturday, July 9

Anmum Salutes Dad Facebook winning

Entry i yang memenangi Anmum Salutes Dad pada 21 Jun 2011
Print screen from Anmum facebook page

Hadiah yang i dapat
Print screen from Anmum facebook page

My winning photo
diambil di Taman Tasik Perdana masa Father's Day. Bersungguh tak my Dania makan ice cream roti?...
gambar plastik air tu i crop. Buat semak gambar je...dan yang nyata bukan kami punya...

Kebetulan i dah tunggu malam tadi lagi Anmum announce winner. Tak juga keluar. Akhirnya kebetulan masa i keluar, i tak bawak handphone. Bila balik dah pukul 2pm. Bila i tengok phone i ada 10 missed call. salah satu dari Mira dan message dari Suzi dan Ayu. I check fb Anmum, alhamdulilah i menang contest ni. Contest ni kat facebook. Takde voting voting ni cuma upload gambar dan lengkapkan slogan He is my pillar of strength because....sempena Father's Day. Kebetulan gambar yang i upload tu pun diambil on Father's Day. Ada 10 pemenang di mana 1 pemenang dipilih setiap hari mulai dari 15 - 24 June 2011.

I dapat idea nak tulis slogan ni masa tengok movie apa tah....lupa nama...kebetulan dalam movie tu i dengar actress pompuan tu cakap you are butter to my bread and breath to my life, terus i add dalam slogan. Hehehe...lepas tu idea captain of the ship tu sebab i dok teringin nak pergi Disney Junior punya event yang i tak menang contest tu....(itu pun nasib baik Ayu bagi invitation card dia...). Kan dia punya theme Captain Jake naik pirate ship...terus gabung gabung sume jadilah slogan tu...hehehe....Masa i menang Johnson & Johnson Mandi Susu pun i dapat ilham masa tengok Playhouse Disney citer Super Sleuth. Wah bagus sungguh Playhouse Disney ni bagi ilham kat i nak reka cerita dan slogan...

Takde apa lagi ucapan selain syukur di atas kurniaanNYA. Alhamdulilah.


13 comments:

  1. best!!!!!!!!!!!! congrats!! really happy for u and at the same time, boostkan semangat i jugak..

    ReplyDelete
  2. Kemenangan yang superb! Tahniah Kak Ezna, rasa tumpang bersyukur tgk kawan2 yg dikenali menang besar. Alhamdulillah :D

    ReplyDelete
  3. Wah! tahniah, bestnyer menang.

    ReplyDelete
  4. wah hahahah...yang malam tu u chat ngan i pasal slogan ni....tahniah beb, siyes that slogan is so catchy...suke suke suke

    ReplyDelete
  5. congrats tau ezz!! ur slogan is so original & natural :) :) memang deserved to win :)

    ReplyDelete
  6. tahniah...slogan tu mmg bestla

    ReplyDelete
  7. tahniah..
    tq alertkan me pasal winner tue..
    tak sangka ada rezeki me jugak..
    tapi slogan u memang best lah!

    ReplyDelete
  8. tahniah kak-ruha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails